joi, 9 decembrie 2010

Cel mai scump parfum din lume

O companie britanica de lux, Clive Christian, a lansat pe piata cel mai scump parfum din lume, o editie limitata a versiunii Imperial Majesty a marcii numite No.1, care costa 215.000 de dolari flaconul, informeaza Reuters.

Flaconul de parfum (500 de ml) este realizat din cristal de Baccarat si este decorat cu un diamant de 5 carate fixat intr-un cerc din aur de 18 carate.

Produsul a primit titlul de "cel mai scump parfum din lume" din partea Guinness Book.

"In pret este inclusa livrarea la domiciliu într-un automobil Bentley", a declarat Madalyn Bielfeld, purtator de cuvant din partea Guinness World Records.

Compania Clive Christian a produs doar 10 exemplare din acest parfum, care este fabricat doar la cerere.

"L-am conceput in ideea ca pretul nu conteaza si am pus in el cele mai bune ingrediente", a spus creatorul de parfumuri Clive Christian, care va fi prezent la lansarea parfumului, saptamana aceasta, la New York.

 Cel mai scump parfum din lume costa 215.000  de dolari flaconulPe piata va fi lansata si o versiune mai ieftina a parfumului, un amestec de ingrediente exotice, disponibil pentru suma de 2.350 de dolari (28,3 grame) la magazinul Saks Fifth Avenue. O versiune si mai putin concentrata poate fi achizitionata la pretul de 865 de dolari.



La criza pe care o suporta tara noastra, e un fleac pretul acela de 215.000 de dolari

Niciun comentariu: