joi, 30 septembrie 2010

Total Commander este un shareware ortodox File Manager (OFM) pentru Windows . Some features include a built-in FTP client, file compare, archive file navigation, and a versatile multi-rename tool with regular expression support. Unele caracteristici includ un built-in FTP client, dosar compara, de navigaţie fişier arhivă, şi un multi-redenumi instrument versatil, cu sprijinul expresie regulată.

From 1993 until 2002, Total Commander was called Windows Commander ; the name was changed in 2002 out of fear of a lawsuit after the developers received a letter from Microsoft pointing out that the word "windows" was trademarked by Microsoft.Din 1993 până în 2002, Total Commander a fost numit comandantul Windows, numele a fost schimbat în 2002, de teama de un proces după ce dezvoltatorii primit o scrisoare de la Microsoft subliniind că termenul "Windows", a fost marcă înregistrată de către Microsoft.

O super unealta pe care nu toti care folosesc Total Comander o stiu este multi-rename tool...cu care puteti redenumi mai multe fisiere deodata.Se selecteaza pozele sau fisierele care vreti sa le redenumiti si se deschide optiunea multi-rename folosind tastele Ctrl+M. Restul e floare la ureche

Niciun comentariu: